Om oss

Seeyou är specialister på kameraövervakning, men levererar även larm och utvalda säkerhetsprodukter för ökad säkerhet och trygghet för våra kunder. 

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för företag och privatpersoner att få tillgång till professionell kameraövervakning med bättre bildkvalitet. Vi riktar oss framför allt till dig som är trött på dåliga kamerabilder eller känner att du inte får kontroll över ditt säkerhetssystem eller dina kamerabilder, och helt enkelt vill ha någonting bättre. 

Här på seeyou.se kan du köpa färdigkonfigurerade, professionella övervakningssystem eller larmsystem som också kan kopplas upp mot en larmcentral för ökad trygghet. Vi kan också ta fram skräddarsydda larmlösningar eller övervakningssystem för just ert företag eller hem. 

Tveka inte att kontakta oss när du vill ha bättre kameraövervakning!

Seeyou startades efter att grundaren fått sin cykel stulen, och de övervakningsbilder som fanns inte räckte för att Polisen skulle kunna lagföra gärningsmannen. Ur den ilska och frustration som vår grundare då kände skapades Seeyou, med en övertygelse om att det går att övervaka med bättre bildkvalitet!

Det började som en webshop, och idag är det ett bolag som också kan erbjuda en mängd tjänster för bättre kameraövervakning och ökad säkerhet. Vi tar fram skräddarsydda lösningar till våra kunder, ser till att installationen blir professionellt utförd och säkerställer många års funktionalitet genom våra supportavtal.

Vi utför installationer i Stockholmsområdet, men använder också kunniga underleverantörer för installation där våra kunder finns. Vi agerar också stöd för installatörer inom andra branscher som väljer att köpa våra kameralösningar för att få tillgång till kunnig support till sina kunder.

Vi har tillstånd från Polisen, vilket är ett krav för att få installera larmanläggningar med uppkoppling till larmcentral