KAMERAÖVERVAKNING

Övervakningssystem och övervakningskameror ligger oss varmt om hjärtat. Det var här allt började, med en frustration över de dåliga övervakningsbilder som ofta visades upp i bl.a. "Efterlyst" och med en stark vision om att vi alltid skall kunna få fram bildbevis av riktigt bra kvalitet som också håller i rätten. Idag kan övervakningskamerorna även larma när t.ex en människa eller en bil kommer in i vissa områden av synfältet, men samtidigt låta bli att falsklarma när rådjuren passerar.

Vi tar fram skräddarsydda övervakningssystem baserat på era behov. Med eller utan koppling till larmcentral som i sin tur larmar direkt till Polisen vid pågående brott. Oavsett vilken lösning ni väljer ser vi till att ni själva har full koll på era kameror i mobilen när ni behöver. När t.ex. en bostadsrättsförening eller idrottshall beställer övervakningskameror så säkerställer vi att ni följer gällande regelverk inom bl.a. GDPR. 

Med ett professionellt övervakningssystem är det lätt att gå tillbaks och titta i efterhand på vad som hänt vid en viss tidpunkt vid varje övervakningskamera. Vi kan söka på när det rört sig i bilden eller i en viss del av bilden, ställa in olika larmfunktioner som ger dig larm till mobilen m.m. Vill ni installera systemet själva är det inga problem, vi hjälper er med rådgivning och kan koppla upp oss i efterhand för att hjälpa er att justera in för bästa kvalitet. Övervakningssystemen levereras färdigkonfigurerade och kompletta med rätt övervakningskamera för varje placering, inspelningsenhet (NVR), stabil hårddisk med stor kapacitet, kablage m.m. Så fort ni startar systemet och kopplar in kamerorna så börjar det spela in, och gör så dygnet runt om ni inte ändrar någonting eller ber oss om hjälp med att ändra inställningarna i systemet. Eller så väljer ni att vi skall ombesörja allt inklusive installation för en så smidig och snabb lösning som möjligt, vi installerar i stockholmsområdet och har samarbetspartners över hela landet.

Tveka inte att höra av er för att få en offert eller för rådgivning inför beslutet att köpa in kameraövervakning!